info@teletechnika.hu

+ 36 1 261-7443

Termékeink

Termékeink

Távfelügyeleti eszközök

Saját fejlesztésű és gyártású egyedi hálózatfelügyeleti eszközeink és központi, valamint operátori szoftvereink lehetővé teszik raktárak, bázisállomások, üzemek, épületek teljes körű távoli felügyeletét. 19”-os szabványos rackbe építhető eszközeink könnyen telepíthetőek, igény szerint gyártott bemeneteik pedig alkalmasak mind analóg, mind digitális vezérlő vagy felügyeleti információk fogadására, rögzítésére, továbbítására, lehetővé téve a távoli megfigyelést és beavatkozást Ethernet hálózatokon keresztül.

A készülékek és a szoftverek képességei tetszőlegesen bővíthetőek, egyedi igények szerinti kivitel alakítható ki. Nyitás érzékelők, vízbetörés érzékelők, hősebesség érzékelők, hőmérők adatai alapján megoldható üzemek, épületek felügyelete, ajtók távoli nyitása, eszközök ki és be kapcsolása, épületgépészeti rendszerek teljes körű, távoli üzemeltetése. Fogyasztásméréssel, szellőztető vagy klíma programozható logikával ellátott távoli vezérlésével teljes értékű épület vagy üzemfelügyelet alakítható ki. A rendelkezésre álló információk begyűjtésével, a problémák korai észlelésével és rögzítésével megoldásuk is gyorsabb és költséghatékonyabb lehet az üzemeltetők számára. egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal.

Speciális felhasználású eszközök

Speciális felhasználású termékeink között található létesítmény és határvédelemre egyaránt alkalmas radarok, katonai célra fejlesztett mikrohullámú eszközök, közel és távolfelderítésre alkalmas radarok és kiegészítőik. Különböző katonai sztenderdeknek megfelelően gyártott eszközeink több ország hadseregében megtalálhatóak. Széles spektrumú mikrohullámú vevőink alkalmasak akár kisméretű pilóta nélküli repülő eszközök felderítésére is.

  • Teljesítményerősítők
  • Teljesítményösszegzők
  • Adásvétel kapcsolók
  • Szimulátorok
  • Radarok

Tápegységek

A lehető legtöbb funkciót megvalósító Teletechnika tápegységek széles teljesítmény tartományban biztosítanak megfelelő teljesítményt berendezései számára. Mivel az elektronikus készülékek különféle tápfeszültség- és tápáramellátást igényelnek, ezek megfelelő ellátása igen fontos tényező különféle bázisállomásokon és távközlési rendszerekben. Saját fejlesztésű, polaritás független 48V DC konvertereink, amelyek a kívánt feszültség és áram előállítását biztosítják az igényeknek megfelelően, és annak állandó és megkívánt értéken tartásához nagyfrekvenciájú kapcsolójelet használnak a szabályzás során. A bemenetet egyenirányított, szűrt és polaritás független (graetz). A kimeneti feszültség 9-12-15-18 V között szabályozható.

Mikrohullámú berendezések

Telekommunikációs célra fejlesztett mikrohullámú termékeink között rádió és televízió adók, hálózati erősítők és egyéb rádiófrekvenciás kiegészítők találhatóak. Erősítőinket, mikrohullámú és RF eszközeinket több magyarországi telekommunikációs cég használja. A távközlési ipar számár gyártott mikrohullámú termékeink széles frekvencián használhatóak kiemelkedő erősítéssel, jelbiztonsággal és elektromágneses tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagy teljesítményű szilárdtest erősítőink alkalmasak műholdas feladásra, egyedi szűrőbankjaink pedig a szélessávú hírközlő hálózatokban használhatóak.

Egyedi fejlesztésű eszközök

Egyedi igényeknek megfelelő egyedi értékekkel bíró termékek vagy szolgáltatások létrehozása a megrendelő paraméterei alapján. Kutató és fejlesztő csaptunk tagjai jelentős szakmai múlttal rendelkező mérnökök és informatikai szakemberek, akik munkáját korszerű géppark segíti. Gyártó és ültetőgépeink lehetővé teszik a kis szériás, vagy akár egy darabos gyártások levezénylését.

Bármely, cégünk profiljához illeszkedő elgondolása van, állunk rendelkezésére a tervezés és termékfejlesztés kapcsán. Egyedi igényeire szabott berendezések gyártásával és rendszerbe állításával sok esetben nem csak a költségek csökkenthetőek, de minden szempontból a legmegfelelőbb megoldások hozhatók létre a megrendelői igények kielégítésére.